✔️ Ilmainen toimitus ✔️Toimitus 2–4 työpäivässä
✔️Ilmainen toimitus ✔️Toimitus 2–4 työpäivässä
Ota yhteyttä: [email protected]

Medium

Filters

Showing all 3 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

3 products

 • Sale
   79.00  74.99

  Tanrevel Spraytan Kit

  [two_third] ✔︎ Luonnollisen tasainen, tahraton lopputulos. ✔︎ Terveellinen iholle. ✔︎ Helppokäyttöinen, tuoksuu ihanasti kookokselta. [/two_third] [one_third_last][/one_third_last]
  Tanrevel on taskuun mahtuva suihkurusketuslaite ja ainoa laatuaan heille, jotka haluavat nauttia kullanruskeasta lookista ympäri vuoden. Laite on kätevä ja yksinkertainen käyttää, minkä vuoksi se on ehdoton talven varalle pitämään sinut ruskettuneen ja aurinkoisen näköisenä. Uusi värimme sopii kaikille ihosävyille ja saa sinut näyttämään luonnollisen ruskettuneelta joka tilanteessa. Koostumus sopii myös herkkäihoisille, sillä väri on 100 % vegaaninen.
   79.00  74.99
   79.00  74.99
 • Sale
   29.90  25.00

  TANREVEL TÄYTTÖPAKKAUS

  TanRevelin höyryyn perustuvan teknologian avulla annat ihollesi täydellisen auringon hivelemän lookin ilman laikkuja tai epätasaisuuksia.

  Tanrevel Suihkurusketuksessa käytetään kehittynyttä ultraääniteknologiaa, joka pilkkoo ainutlaatuiset värimme mikrohiukkasiksi antaen sinulle täydellisen auringon hivelemän lookin. Myydään ainoastaan YHTENÄ värinä, joka on mukautettu toimiman kaikille ihotyypeille ja ihonsävyille. Valitset itse, kuinka tumman rusketuksen haluat.

   29.90  25.00
   29.90  25.00
 •  29.90

  TANREVEL TÄYTTÖPAKKAUS LUXURY DARK

  Ylellisen kullanruskea väri, joka saa ihonsävysi hehkumaan täysin ilman oranssiin vivahtavaa sävyä. Luxury Dark sopii erinomaisesti kaikille ihonsävyille, mutta orvokkiin pohjautuva väri saa lämpimät ihonsävyt hehkumaan hieman enemmän. Väri kuivuu nopeasti ja kehittyy suoraan iholle jopa 8 tunnin ajan.

  ✔︎ Kestää 4–7 päivää ✔︎ Kullanruskea väri ✔︎ Kehittyvä väri, jonka tummuuden voit määritellä itse ✔︎ Kuivuu nopeasti ✔︎ Orvokkipohjainen väri

   29.90
   29.90

TÄYDELLINEN RUSKETUS 2 MINUUTISSA

LUE LISÄÄ